Kuressaares tuleb suur finaal Tali ja Keele vahel

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaares oli juba eilseid mänge palju rahvast vaatamas, ent tänasesse finaali on oodata ka täismaja ehk 1500 pealtvaatajat.
Kuressaares oli juba eilseid mänge palju rahvast vaatamas, ent tänasesse finaali on oodata ka täismaja ehk 1500 pealtvaatajat. Foto: Mihkel Maripuu

Balti võrkpalliliiga tänases finaalis kohtuvad ootuspäraselt põhiturniiri kaks paremat meeskonda ehk Saaremaa ja Pärnu.

Esimeses poolfinaalis läks tänavune karikavõitja ja Balti liiga põhiturniiri parim Saaremaa vastamisi tiitlikaitsja Rakverega. Mängu kaalust ja suurest publikuarvust tingitud vigaderohke avageimi võitsid saarlased 25:19 ja paistis, et mullusega sarnast suurüllatust Lääne-Virumaa klubi korrata ei suuda.

Teises geimis õnnestus kogenud rakverelastel aga tänu suurepärasele servi vastuvõtule muuta oma mäng mitmekülgsemaks. Eriti heas hoos olid seeläbi temporündajad Joonas Popman ja Siim Ennemuist. Geim 25:20 Rakverele ja kõik oli taas võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles