Aava: kolme-nelja aasta pärast võib ralli MM-etapp Eestis lõppeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Aava
Urmo Aava Foto: Karli Saul

Pühapäeval käis ETV spordiuudiste stuudios Eesti rallispordi seisust rääkimas endine tippsõitja Urmo Aava, kelle sõnul pole sugugi võimatu, et kolme-nelja aasta pärast toimub Eestis ralli MM-etapp.

Küsimusele, kui reaalne on see, et ralli MM-etapp toimub Eestis, vastas Aava:  «Kindlasti on see reaalne. Ühtepidi tundub muidugi väga ebareaalne, aga täna FIA muudab väga oluliselt oma mõttemaailma, kus rallid toimuma peaksid.»

 «Sahinad käivad, et tahetakse korraldata etappi, mis algab Poolast ja lõppeb Eestis  See oleks ideaalne võimalus ka Eesti rallikorraldajatel korraldada mingisugune osa WRC-rallist. See oleks kõigi unistus. WRC-rallit üksnes Eestis korraldada poleks aga võimalik,» nentis ta.

 Aava sõnul võiks selline etapp realiseeruda kolme-nelja aasta pärast. «Aasta-paariga ei toimu ilmselt midagi, aga kolme neljaga ehk küll,» nentis Aava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles