Brasiillase Ronaldo karjäär jätkub tõenäoliselt kodumaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldo.
Ronaldo. Foto: AP / Scanpix

Brasiilia ründaja ja üks oma generatsiooni silmapaistvamaid jalgpallureid, Ronaldo teatas, et tõenäoliselt jätkab ta oma karjääri Brasiilias.

Hetkel taastab jalgpallur vormi oma noorpõlve klubis Flamengo, vahendas ERR Sport.

«Kui kõik laabub, tahan jääda Flamengosse. Ma olen 16 aastat Euroopas veetnud ja hetkel on minu eelistuseks Flamengo,» ütles brasiillane SporTV intervjuus.

Kolmekordne FIFA aasta jalgpallur on peale kaheksa kuue eest saadud vigastust palliplatsile naasmas. AC Milani eest pallides saadud trauma ähvardas nurjata mängija karjääri lõplikult.

Samas intervjuus vihjas Ronaldo ka võimalusele varaseks pensioniks öeldes, et kui ta ei saavuta oma endist vormi, siis võib ta putsad varna riputada.

Endine PSV Eindhoveni, Milaano Interi, FC Barcelona, Madridi Reali ja AC Milani ründaja loodab tulevikus esindada ka kohvimaa koondist, millega koos on ta võitnud MM tiitli aastatel 1994 ja 2002.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles