Galerii: Türgi karikasarjas läks märuliks, Besiktase peatreener viidi haiglasse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türgi karikasarja poolfinaali korduskohtumine Istanbuli tippklubide Besiktase ja Fenerbahce vahel jäi pooleli, kui hullunud pealtvaatajad viskasid väljakule erinevaid objekte, vigastades seejuures Besiktase peatreenerit, vahendab ESPN.

Mäng peatati kahel korral juba esimesel poolajal, kui esmalt väljendasid Besiktase fännid oma pahameelt Pepe punase kaardi peale ning seejärel proovisid Fenerbache toetajad takistada Besiktase poolkaitsjat Ricardo Quaresmad nurgalööki löömast. 

Asi läks käest ära aga 58. minutil, kui varumeestepingi taga istunud Fenerbahce fännidel oli midagi öelda Besiktase varuväravavahile Tolga Zenginile. Besiktase peatreener Senol Gunes proovis olukorda lahendada, kuid sai selle asemel terava esemega vastu pead.

Järgnesid rahutused, mille tagajärjel arreteeriti 15 inimest. Lisaks Gunesele, keda rünnati veel mitu korda, sai vigastada ka abitreener Erdinc Gultekin. Rusikate välkumiseks läks ka mängijate tunnelis. 

Gunes viidi haiglasse, kus teda õmmeldi. «Tal oli kerge teadvusekaotus, kuid uuringud näitavad, et ta ei saanud püsivaid kahjustusi,» kinnitas kohaliku haigla arst Yunus Aydin Türgi meediale. 

Besiktase president Fikret Orman oli juhtunust šokeeritud. «Kuigi derbid on vahel väga tulised, pole kunagi midagi sellist juhtunud,» sõnas ta. 

Kuigi avakohtumine lõppes tippklubide 2:2 viigiga ning Fenerbahce oli võõrsil löödud värava reegli alusel edasi pääsemas, teatas Türgi jalgpalliliit, et otsustab lähiajal, kas Besiktas saab automaatse 3:0 võidu ning pääseb 9. mail peetavasse finaali. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles