Kui tuhapilv püsib, siis jääb Itaalia-Eesti jalgpallimäng ära

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu kohtusid Eesti ja Itaalia Tallinnas. Sergei Zenjov itaallaste võrku löödud väravat tähistamas.
Mullu kohtusid Eesti ja Itaalia Tallinnas. Sergei Zenjov itaallaste võrku löödud väravat tähistamas. Foto: Toomas Huik

Islandi Grimsvötni vulkaanist leviva tuha tõttu võivad ohtu sattuda ka juuni alguses kavas olevad jalgpalli EM-valikmängud.

Teatavasti seisab Eesti koondisel 3. juunil ees mäng Itaaliaga ning 7. juunil mäng Fääri saartega. Samas levib tuhapilv Euroopa kohal juba rohkem ning tasapisi suletakse aina rohkem lennujaamu.

«Praegu on kõik puhas spekulatsioon, aga kui lennujaamad suletakse, siis sellisel juhul lükatakse mängud edasi,» rääkis Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht. «Samas ei tasu selle olukorra pärast liigselt muretseda, kuna see ei sõltu kuidagi meist. Kindlasti osatakse eelmise aasta kogemusest õppida. Esimese väljalennuni on jäänud nädal.»

Kuigi näiteks Itaaliasse oleks võimalik reisida ka bussiga, siis Uibolehe sõnul selline variant tõenäoliselt kõne alla ei tule. «Ära sõidaks selle maa ju ilusti, kuid jalgpalluritel oleks vaja selle järel veel ka mängida. See ei ole meie otsustada, kuid eeldatavasti lükkab UEFA sellisel juhul mängu edasi,» lisas Uiboleht. «Homne kohtumine igatahes toimub, kuna nii Baskimaa koondis kui ka Eesti koondislased on juba Tallinnas kohal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles