Noskov võitis veemoto EMil hõbemedali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esikolmik – Euroopa meistriks tulnud ungarlane Laszlo Lengyel (keskel), hõbeda võitnud Aleksei Noskov (vasakul) ning pronksi saanud venelane Andrei Ovtšinnikov.
Esikolmik – Euroopa meistriks tulnud ungarlane Laszlo Lengyel (keskel), hõbeda võitnud Aleksei Noskov (vasakul) ning pronksi saanud venelane Andrei Ovtšinnikov. Foto: Eesti Veemoto Liit

Eesti üks andekamaid ja edukamaid veemootorisportlaseid, kahekordne maailmameister Aleksei Noskov lisas oma auhinnakappi veel ühe medali.

Ungaris Dunaujvarosis toimunud paadiklassi T-850 Euroopa meistrivõistlustel võitis Noskov hõbemedali.

Seni temale harjumatus paadiklassis ja laenatud tehnikaga suutis ta juba esimeses sõidus kõiki üllatada ja võitis selle. Teises stardis lendas Noskovüle pea, kolmandas oli kolmas ja neljandas teine.

Ainuke, kes suutis temast eespool olla, oli kogenud ungarlane Laszlo Lengyel. Pronksmedali võitis möödunud aasta Euroopa meister venelane Andrei Ovtšinnikov

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles