Giggsi isa: olen Ryanis sügavalt pettunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Giggs oma laste Zachi ja Libbyga.
Ryan Giggs oma laste Zachi ja Libbyga. Foto: SCANPIX

Seksiskandaali sattunud jalgpalluri Ryan Giggsi isa tunnistas, et on oma pojas pettunud.

Giggsil oli kuuekuuline armuafäär telesaatest «Big Brother» tuntud kaunitari Imogen Thomasega, kuid Manchester Unitedi mängija võttis kohtult tõkendi, et kõmulehed ei saaks tema afääri paljastada. Suurt kasu tõkendist polnud, kuna tema nimi tuli üsna kiiresti välja ja esmalt ringles see Twitteris, esmaspäeval paljastati tema isik ka Briti parlamendis, nimelt saadikutele tõkend ei kehti.

Seetõttu on nüüd ka Briti ajalehtedel õigus Giggsi armuseiklustest kirjutada ja uudiseid selle kohta ilmub ridamisi.

Kõmulehel The Sun õnnestus ühendust saada Giggsi isa Danny Wilsoniga, kes pole oma pojaga ligi 20 aastat suhelnud – nimelt lahkus 55-aastane Wilson omal ajal pere juurest ja seetõttu ei soovinud Giggs temaga mingit tegemist teha.

«Ma ei uskunud, et Ryan selline on. Ta on tõeline ikoon, kes on saavutanud nii palju, minu jaoks oli ta pjedestaalil ja olen tema üle ääretult uhke,» sõnas Wilson. «Aga ma olen tema tegudes sügavalt pettunud, tal on ju nii noor perekond.»

Wilson loodab, et armuafäär ei lõhu Giggsi perekonda ja tema lapsed andestavad talle. «Ryan ei andestanud mulle, kuna arvas, et lõhkusin tema kodu. Loodan, et nemad saavad sellest perekonnana üheskoos üle,» lausus Wilson. «Lisaks loodan, et ta näeb nüüd meie vahel juhtunut teises valguses. Igaüks teeb vigu, elu on liiga lühike.»

Wilson lisas, et tema arvates tegi Giggs vea, kui võttis kohtult tõkendi. «Mina oleksin talle öelnud, et olgu mees, vabandagu oma perekonna ees ja tunnistagu üles, mida ta tegi,» rääkis Wilson. «Siis ei räägiks sellest enam keegi, aga tänu tõkendile on ta olukorra kümme korda hullemaks ajanud.»

37-aastane Giggs abiellus oma kauaaegse elukaaslase Stacey Cooke’iga 2007. aasta septembris, neil on kaks last – 2003. aastal sündinud tütar Liberty Beau ja 2006. aastal sündinud poeg Zachary Joseph.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles