Video: märatsenud Pliškovale määrati neljakohaline trahv (4)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolina Pliškova
Karolina Pliškova Foto: THOMAS KIENZLE / AFP

Tšehhi esireket Karolina Pliškova pidi tunnistama Rooma tenniseturniiri teises ringis mõnevõrra üllatuslikult kreeklanna Maria Sakkari 3:6, 6:3, 7:5 paremust. Mängu järel pakkus aga tulemusest rohkem kõneainet Pliškova vihapurse. Nimelt ägestus 26-aastane tšehhitar pärast olulist punkti ning virutas reketiga mitu korda vastu kohtuniku pukki.

Joonekohtunik luges otsustavas setis seisul 5:5 auti Pliškova rabaku, mis maandus ilmselgelt väljaku piirides. Ka pukikohtunik Marta Mrozinska jättis otsuse jõusse, väites, et joonekohtunik ei suuda talle enam palli maandumiskohta näidata. Pliškova vaidles pikalt ja kutsus välja ka turniiri peakohtuniku, kuid röövitud punkti tagasi ei saanud. Sakkari sai murdepalli, murdiski Pliškova servi ja võitis otsustava seti.

Pärast kohtumist oli tšehhitar pukikohtuniku peale jätkuvalt nii vihane, et ei ulatanud talle kätt, vaid lajatas reketiga mitu korda vastu kohtunikupukki, lüües selle sisse augu.

Karistuseks määrati Pliškovale neljakohaline trahvisumma, kuid selle suurust täpselt ei avalikustatud.  Lisaks tuleb Pliškoval sama suur summa maksta veel heategevuseks.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles