Taaramäe: võiksin Eestis olla poodiumimees või võidumees

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

JALGRATTASPORT. «Olen sõitnud sadu võidusõite ja seda juba kümme aastat. Aga ikka tuleb tuhin peale, et tahaks ka. Tahaks hirmsasti starti ja tahaks ka panna!» räägib profirattur Rein Taaramäe, mis pilguga ta Itaalia velotuuri jälgis. Esimest korda saab Taaramäe end proovile panna aga kodusel tippsündmusel Tour of Estonial ning seda Eesti koondise särgis.

Taaramäe tunnistas, et sai juba detsembris oma meeskonnalt Direct Energie’lt teada, et sel pühapäeval peetav Tartu rattaralli on eestlase võistluskalendris. Kümmekond päeva tagasi sai ta aga veel ühe uudise – eestlane saab teha kaasa ka Tallinn-Tartu GP-l.

«Kümme päeva tagasi andis meeskond teada, et äkki saad ühe velotuuri ühele noorele kutile anda. Muidu tal polegi neid, mul on neid aga meeskonnas kõige rohkem,» muigas Taaramäe, kelle plaanides oli pärast Tartu rattarallit minek Mayenne’i velotuurile. «Andsin hea meelega oma koha ära. Pigem sõidan kodus kui mõnel vähemtuntud velotuuril Prantsusmaal,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles