Saage: kasiinosõltuvus võinuks mu karjääri lõpetada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage
Kristo Saage Foto: Sille Annuk

Eelmisel sügisel BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonnaga kasiinovõlgade tõttu hüvasti jätnud Kristo Saage tunnistab, et hasartmängukirg võinuks tema korvpallurikarjäärile kriipsu tõmmata.

«Kui sa oled nii palju lähedastele inimestele halba teinud, siis ei saa lihtsalt mängima minna. Tead, et nad on tulnud sind vaatama, ise aga oled neile nii palju s***a keeranud,» rääkis tänavu Rakvere Tarvase särgis meistriliiga korvpalli naasnud 23aastane mängumees ajakirjale Sporditäht.

Noorteklassis Eesti korvpalli tulevikulootuste hulka loetud, kuid purjuspäi autojuhtimise, distsipliinirikkumiste ning korduvate klubivahetuste tõttu hoopis siinse korvpalli pahaks poisiks tituleeritud Saage ütles, et pole pool aastat kasiinos käinud.

«Ma ei saa nüüd kätt südamele panna ja kindlalt öelda, et enam ei lähe. Kunagi ei tea, millal võid uuesti libastuda. See on kolme-nelja aastaga kokkukeeratud käkk - ega see nii lihtsalt kao,» tunnistas ta.

Alates 2001. aastast seitse korda meeskonda vahetanud Saage lahkus BC Kalev/Cramost mullu oktoobrist, klubijuhi sõnul olid põhjuseks kasiinovõlad ja välismaale kolimine. Kevadel naasis ta palliplatsile esiliiga klubis Tamsalu Los Toros/Sportland, tänavu sügisel kutsus peatreener Andres Sõber ta tagasi kunagisse kodumeeskonda Rakvere Tarvasesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles