Contador saab siiski Touril startida?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador.
Alberto Contador. Foto: SCANPIX

Alberto Contadori (Saxo Bank) dopingujuhtum ei pruugi enne Tour de France’i lahendust saada ja seega pole võimatu, et mullu samal jõuproovil positiivse proovi andnud hispaanlane saab neljandat üldvõitu püüdma asuda.

Spordi Arbitraažikohus tuli vastu Contadori, kelle proovist leiti klenbuterooli jälgi, kaitsjate palvele anda vajalike dokumentide esitamiseks lisaaega. Algselt pidi Contadori kaitsjate ärakuulamine toimuma ajavahemikus 6.-8. juunini, kuid nüüd pole uut aega kokku lepitud, kirjutab spordipartner.ee.

Hispaania ajalehe AS andmetel ei toimu juhtumi arutelu enne juuli keskpaika ja võimalik, et see lükatakse koguni septembrisse. «Momendil olen keskendunud Girole. Tegemist on tähtsa võistlusega ja tähtsaim on roosa särgiga Milanosse jõuda,» ei soovinud käimasoleval Itaalia velotuuril liidrisärki kandev Contador teemal pikemalt peatuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles