Korjusel võib avaneda võimalus vormel-1 rooli istuda!

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus (keskel).
Kevin Korjus (keskel). Foto: Tech 1

Eestlane Kevin Korjus peab esinema järgmisel kahel Vormel Renault Eurocup 3.5 sarja etapil hästi ning lootma konkurentide ebaedule, kuna siis avaneb tal võimalus istuda vormel-1 rooli.

Nimelt leppisid Eurocup'i sarja korraldajad ja vormel-1 tiim Lotus Renault GP kokku, et see piloot, kes juhib sarja poole hooaja pealt, saab proovida Renault vormel-1 masinat.

Varem on saanud Eurocup 3.5 sarja võitjad vormel-1 autot proovida. Näiteks Robet Kubica, Alex Danielsson, Alvaro Parente, Giedo van der Garde, Bertrand Baguette ja Mihhail Alešin. Alates 2009. aastast aga pakutakse samasugust võimalust ka neile, kes poole hooaja peal punktitabelis liidrikohta hoiavad.

Pool hooaega tähendab seda, et asi läheb lukku pärast Nürburgringi etappi 19. juunil. Kuna sel nädalavahetusel on Monacos kavas vaid üks sõit ja Nürburgringil kaks sõitu, siis on ühel piloodil võimalik maksimaalselt koguda veel 75 punkti.

Praegust punktitabelit juhib prantslane Jean-Eric Vergne 90 punktiga. Teine on Alexander Rossi 73, kolmas Robert Wickens 71, neljas Albert Costa  62 ja viies Korjus 50 silmaga.

Vormel-1 auto proovimine leiaks aset 2. juulil Ungaris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles