Button Perezi avariist: tean, kui kõva on rajapiire selle koha peal

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Perezi vormel toimetatakse pärast avariid sündmuskohast ära.
Sergio Perezi vormel toimetatakse pärast avariid sündmuskohast ära. Foto: SCANPIX

Monaco vormel-1 etapi kvalifikatsioonis tegi Sauberi meeskonna piloot Sergio Perez avarii ning selle tagajärjel katkestati eelsõit neljakümneks minutiks.

Perez ei olnud pärast avariid võimeline ise autost väljuma, kuid ta oli teadvusel ning rääkis ka teda abistama tulnud inimestega. Perez toimetati pärast avariid haiglesse.

Sauberi meeskond teatas, et Perezil ühtegi luumurdu ei tuvastatud, kuid mehhiklane sai siiski natuke põrutada ning väänas oma reit. Tema osalemine homsel etapil on siiski ebatõenäoline.

«Kõige tähtsam oli kuulda seda, et Sergioga on kõik korras,» sõnas parima aja välja sõitnud Vettel. «Ta on teadvusel. Me kõik mõtleme tema peale ja loodetavasti saab ta homme võistlusel kaasa teha.»

2005. aastal tegi samas kohas avarii praegune McLareni piloot Jenson Button. «Sergio Perez tegi suure avarii. Mul on hea meel, et temaga on kõik korras,» sõnas Button. «Ma tean, kui kõva on rajapiire selle koha peal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles