Ferguson: Barcelona on parim meeskond, kellega oleme mänginud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson tunnistas pärast Meistrite liiga finaalis 1:3 Barcelonale allajäämist, et Hispaania suurklubi on parim meeskond, kellega ManU on tema 25-aastase juhendamise ajal vastamisi läinud.

«Minu ametiajal on see parim meeskond, kellega oleme mänginud, usun, et kõik mõistavad seda. Ja ma lepin sellega. Raske oleks pärast nii kindlat kaotust teisiti mõelda. Keegi pole meid niimoodi klobinud,» vahendab The Mirror Fergusoni sõnu. «See on nende jaoks suurepärane hetk. Nad väärisid võitu, sest nad mängivad hästi ja naudivad jalgpalli.»
«Nad lummavad sind oma söödumänguga, pealegi ei õnnestunud meil Messit kinni saada,» jätkas Ferguson. «Kui Wayne Rooney seisu viigistas, lootsin, et teisel poolajal läheb meil paremini, aga see polnud ette nähtud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles