Messi ja Tevez kaasati Copa Americaks Argentina koosseisu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: SCANPIX

Argentina jalgpallikoondis teatas koosseisu, kes hakkab valmistuma 1.-24. juulini toimuvaks Copa Americaks.

Peatreeneri Sergio Batista valikusse kuulub sel korral ka Manchester City tähtmängija Carlos Tevez, kes on vahepeal koondise nimekirjast välja jäänud. Loomulikult on kohal ka meeskonna suurim staar Lionel Messi, kirjutab AFP.

«Ma olin õnnelik, et võitsime Barcelonaga tänavu kõik ja lisaks võitsin auhindu ka individuaalselt. Nüüd on minu eesmärk esindada Argentinat ja võita Copa America,» sõnas Messi.

Viimati võitis Argentina koondis Copa Americal esikoha 1993. aastal.

Argentina koosseis

Väravavahid: Sergio Romero (AZ Alkmaar/NED), Juan Pablo Carrizo (River Plate), Mariano Andujar (Catania/ITA)

Kaitsjad: Gabriel Milito (Barcelona/ESP), Ezequiel Garay (Real Madrid/ESP), Nicolas Burdisso (Roma/ITA), Javier Zanetti (Inter Milan/ITA), Nicolas Pareja (Spartak Moscow/RUS), Marcos Rojo (Spartak Moscow/RUS), Pablo Zabaleta (Manchester City/ENG), Fabian Monzon (Boca Juniors/ARG)

Poolkaitsjad: Javier Mascherano (Barcelona/ESP), Lucas Biglia (Anderlecht/BEL), Ever Banega (Valencia/ESP), Esteban Cambiasso (Inter Milan/ITA), Javier Pastore (Palermo/ITA), Diego Valeri (Lanus), Fernando Gago (Real Madrid/ESP), Enzo Perez (Estudiantes de La Plata).

Ründajad: Lionel Messi (Barcelona/ESP), Angel Di Maria (Real Madrid/ESP), Gonzalo Higuain (Real Madrid/ESP), Sergio Aguero (Atletico Madrid/ESP), Ezequiel Lavezzi (Napoli/ITA), Carlos Tevez (Manchester City/ENG), Diego Milito (Inter Milan/ITA)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles