Kaljuveer: Itaalia-Eesti mäng jõuab kindlasti teleekraanile

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri (nr. 7) heitlemas septembris Tallinnas toimunud valikmängus itaallastegea. Homme kohtub Eesti koondis Itaaliaga uuesti.
Sander Puri (nr. 7) heitlemas septembris Tallinnas toimunud valikmängus itaallastegea. Homme kohtub Eesti koondis Itaaliaga uuesti. Foto: Toomas Huik

Täna kirjutas Delfi, et Itaalia-Eesti homne jalgpalli EM-valikmäng ei pruugi Eesti televaatajateni jõuda, kuna ETV-lt nõuti väidetavalt ülekande eest tunduvalt kopsakamat summat kui Eesti pool oli valmis maksma.

ETV sporditoimetuse juhi Marko Kaljuveeri sõnul pole aga midagi kahtluse all ning homme algab ülekanne 21.40.

«Läbirääkimised võtsid tavapärasest natuke kauem aega, kuid kokkulepe on ka kirjalikul kujul nüüd olemas,» sõnas Kaljuveer. «Seekord olid natuke keerukamad läbirääkimised ja iga olukord on erinev. Ka Serbia mänguga võtsid läbirääkimised natuke kauem aega.»

«Nad tahtsid esialgu liiga suurt raha, kuid lõpuks saime ikka omahinna, mida alguses tahtsime. See on küllaltki tavaline, et läbirääkimised jalgpalliülekannete üle võivad aega võtta,» lisas Kaljuveer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles