Tali ja Merisaare klubi maksis Hurrikaanile kätte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu peatreener Urmas Tali (keskel).
Pärnu peatreener Urmas Tali (keskel). Foto: Toomas Huik

Võrkpallitreeneri Urmas Tali ja koondise kandidaadi Meris Merisaare koduklubi Mutala Riento alistas Soome meistrivõistlustel Loimaa Hurrikaani 3:1 ja tõusis viiendale kohale.

Elektrit oli õhus kõvasti, sest just Hurrikaani, kus sidemängija ülesandeid täidab eelmisel hooajal Tali käe all Tartu Pere Leivas tegutsenud Petteri Laurila, jättis mullu Riento veerandfinaalist välja. «Oli justkui tasumismäng,» avaldas Tali volley.ee-le. «Õhkkond oli lahe. Juba soojenduse ajal sai mulle selgeks, kes kevadel kellele halvasti ütles.»

Terve mängu kaasa teinud Merisaar tõi kümme silma. 14 rünnakust lõi ta punktiks pooled ja lisas kolm blokki. Vastaste väljakule lendasid kõik tema üheksa servi. «Kahes esimeses geimis lammutas Merisaar kõvasti. Seejärel hakati teda tähelepanelikumalt jälgima ja edaspidi tegi ta rohkem teiste jaoks musta tööd,» lausus Tali.

Soome meitriliiga tabeliseis:
1. Raisio Loimu 12 punkti
2. Santasport 9
3. Pielavesi Sampo 9
4. Salo Piivolley 9
5. Mutala Riento 8
6. Tampere Isku-Volley 6
7. Loimaa Hurrikaani 6
8. Kesk-Savo Pateri 4
9. Muurame Lentopallo 3
10. Vammala Lentopallo 3
11. Valkeakoski Isku-Veikot 2
12. Kempele Lentopallo 1

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles