Merike Andersoni naiskond võttis kaks võitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson
Merike Anderson Foto: www.fibaeurope.com

Merike Andersoni koduklubi Riia TTT sai lõppenud nädalal Läti meistriliigas kaks võitu. Eelmisel esmaspäeval oldi koguni 116:38, ehk siis 78 punktise eduga üle oma duublist TTT Juniores. Anderson kogus 12 punkti ja võttis kolm lauapalli. 

Laupäeval kohtas TTT naiskond juba veidi tõsisemat vastupanu, kui kodusaalis alistati Cesise klubi 68:58. Eestlanna pääses platsile kõigest kolmeks minutiks, selle aja jooksul tabas ühe kolmese ja tegi ka kolm viga, vahendab basket.ee.

Heila Rosenfeldti naiskond Chemnitzi Chemcats jäi Bundesliigas alla BC Pharmaserv Marburgile 71:83. Eestlanna viskas mängus 7 punkti, võttis kaks lauapalli, tegi kolm vaheltlõiget ja andis veel kolm korvisöötu.

Hispaania teises liigas palliv Pirgit Püü võistkond ASAC Comunicaciones ADBA jäi alla Moguerza Real Canoe N.C. naiskonnale 67:74. Eesti piiga viskas 14 punkti.
Kerdu Arbeti tiim Irlandesas pidi samuti alla vanduma Biurarrena UPV klubile 55:69. Arbet tõi oma naiskonnale 4 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles