Varese heast pakkumisest loobunud Kangur Euroliiga klubide huviorbiidis?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur
Kristjan Kangur Foto: SCANPIX

Eile Eesti parimaks meeskorvpalluriks valitud Kristjan Kangur loobus oma senise tööandja Varese Cimberio pakkumisest.

Varese meeskonna president Cecco Vescovi teatas, et nad tegid Kangurile pakkumise, kus palganumber oli senisest kaks korda suurem ning kontrahti pikkuseks oleks olnud kaks aastat.

Eestlane siiski määratud tähtajaks vastust ei andnud ning väidetavalt tunnevad Kanguri teenete vastu mitmed Itaalia tippmeeskonnad. Teiste seas on Itaalia meedias mainutud Euroliiga meeskondi Siena Montepaschit, Milano Armani Jeansi ja Rooma Lottomaticat.

Samas pole ka Varese niisama istunud ning Kanguri asemele soovitakse meeskonda palgata poolakas Szymon Szewczyk, kes pallis lõppenud hooajal Air Avellino meeskonda.

Kangur pidas lõppenud hooajal Itaalia kõrgliigas Varese eest 32 kohtumist ning viskas keskmiselt 9,8 punkti (2 p visked 50,8%, 3 p visked 35,3%, vv 78,8%). Lisaks sai eestlane kätte 5,4 lauapalli, jagas kaaslastele 0,8 resultatiivset söötu ja tegi 1,6 vaheltlõiget.

Samal ajal peaks Vareses uuele lepingule lähedal olema teise eestlasena meeskonda kuulunud Janar Talts.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles