Eesti ja Itaalia eeldatavad algkoosseisud homseks kohtumiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Cassano septembris Eesti koondisele löödud väravat tähistamas.
Antonio Cassano septembris Eesti koondisele löödud väravat tähistamas. Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondis kohtub homme kell 21.45 algavas EM-valikmängus Modenas Alberto Braglia nimelisel staadionil Itaaliaga.

Itaalia koondis mängib homme arvatavasti formatsioonis 4-3-1-2. Väravas seisab homme Gianluigi Buffon. Kaitsjatest jooksevad arvatavasti väljakul Christian Maggio, Alessandro Gamberini, Giorgio Chiellini ja Federico Balzaretti. Järgmise liini moodustavad tõenäoliselt Riccardo Montolivo, Andrea Pirlo ja Claudio Marchisio. Ründavaks poolkaitsjaks on Alberto Aquilani ning ründajateks Antonio Cassano ja Giuseppe Rossi.

Eesti koondise algkoosseisus jooksevad eeldatavalt väljakule Sergei Pareiko, Enar Jääger, Raio Piiroja, Taavi Rähn, Taijo Teniste, Sander Puri, Ragnar Klavan, Martin Vunk, Dmitri Kruglov, Jarmo Ahjupera ja Kaimar Saag.

Kui varasemalt võis eeldada, et vasakkaitses võtab koha sisse Kruglov ja poolkaitse vasakul äärel Tarmo Kink, siis koondise tänase trenni põhjal tundus, et Rüütli võib algkoosseisu edutada hoopis teniste ja Kink jääb sellisel juhul kohtumise alguses pingile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles