Eesti tüdruku liitumine AC Milaniga läks luhta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Trutsi oli mõne aasta eest lähedal lepingule AC Milaniga. Nüüd siirdub talendikas jalgpallur USAsse
Tiina Trutsi oli mõne aasta eest lähedal lepingule AC Milaniga. Nüüd siirdub talendikas jalgpallur USAsse Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Novembris kirjutas Eesti meedia, et FC Flora kasvandik Tiina Trutsi siirdub alates detsembrist mängima Itaalia jalgpallihiiu AC Milani naiskonna ridadesse. Paraku ei läinud aga kõik planeeritult ja lepingust ei saanud asja.

 «Esiteks ei saanud ma seal pabereid korda. Itaalias tohib mängida ainult üks võõrmängija, aga nigeerlanna oli juba ees. Ma pidanuks aasta ootama,» selgitas 17-aastane Trutsi ajakirjale Jalka. «Teiseks, kui hakati mu dokumente jalgpalliliitu viima, siis klubi president tahtis teha nelja-aastase lepingu, aga alguses oli juttu ainult ühest aastast – kuni minu 18-aastaseks saamiseni. Keeldusin alla kirjutamast. Lisaks tekkisid seal tülid, mille tagajärjel peatreener lahkus.»

Küsimusele, kas ta on siiani AC Milaniga sidet pidanud, vastas Trutsi: «Nad vist ootavad mind siiamaani tagasi. Igatahes pole nad öelnud, et nad mind ei taha.»

«Mul on ka muid pakkumisi tulnud, aga otsustasin, et võtan aja maha ja ootan kuni veebruaris 18 täis saan,» lisas Trutsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles