Schumacher on endiselt enimteeniv vormelipiloot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Kuigi seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri comeback tippsporti pole küll olnud nii edukas, kui loodeti, ent ajakirja Forbes teatel on sakslane endiselt enimteeniv vormelipiloot.

Forbes avalikustas maailma 50 enimteeniva sportlase nimekirja, 42-aastane Schumacher paikneb 34 miljoni USA dollariga 9. tabelireal.

See summa ei ole üksnes palganumber, vaid selle hulka kuuluvad ka kõik reklaamilepingutest saadavad tulud, auhinnarahad, boonused ja muud tasud.

Tänu mitmetele reklaamilepingutele ongi Schumacher teistest vormelipilootidest eespool. Järgneb Fernando Alonso (Ferrari), kes on 32 miljoni dollariga 11. kohal.

Maailma enimteeniv sportlane on jätkuvalt golfimängija Tiger Woods, kelle aastane sissetulek on koguni 75 miljonit dollarit. Järgnevad korvpallurid Kobe Bryant ja LeBron James vastavalt 53 ja 48 miljoniga.

Enimteeniv naissportlane on 29. real paiknev tennisist Maria Šarapova, kelle aasta sissetulek on 24,2 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles