Mae: vahepeal mõtlesin, et teeks ühe aasta veel tippsporti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae
Jaak Mae Foto: Mihkel Maripuu

Jaak Mae avaldas ajakirjas «Naised», et kaalus vahepeal oma tippsportlaskarjääri aasta võrra pikendada. «Kindlasti oli sees kahtlus, et teeks ühe aasta veel. Sport on mõõdetav ja kui vaatad oma arengut ning tulemusi, näed, et arengukõver suundub vaikselt allapoole,» nentis Mae.

«Tagasipilk möödunud aastasse näitas, et maailma tippkonkurentsis paraku enam kaasa rääkida ei õnnestu. Järgmisel aastal pole ka tiitlivõistlusi ja sportlasena tuleks olla terve aasta väga heas seisus. Seda ma kindlasti enam ei suuda. Lõpmatuseni ei suuda keegi,» kinnitas ta.

Ühtlasi tõdes Mae, et pole veel otsustanud, kuidas oma eluga edasi minna ja millised väljakutsed astu võtta. Ühe võimalusena ongi räägitud Jaagust kui uuesti koondise abitreenerist, kes tulevikus võiks Mati Alaveri mantlipärijaks saada.

«Mul on olnud õnn ja võimalus teha koostööd Mati Alaveriga, kes on minu jaoks treeneri ametile tahes-tahtmata mõõdupuu andnud. Kaldun kahtlema, kas mul on sellist töövõimet ja tahtmist, mida olen näinud. Tänasel päeval pole ma nii enesekindel, et arvata, nagu suudaksin treeneritööd sama pühendunult teha,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles