Kubica võib juba sel hooajal võistelda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica.
Robert Kubica. Foto: SCANPIX

Renault’ vormelimeeskonna piloodi Robert Kubica mänedžer Daniele Morelli andis teada, et poolakast roolikeeraja võib juba sel hooajal rajale naasta. Eelmisel nädalal oli meeskonna omanik Gerard Lopez aga vastupidist väitnud.
 

Vesteldes ajakirjanikega Monaco Grand Prix’ ajal ütles Morelli, et Kubica on teinud taastumisel väga head tööd. «Ma ei mõista, miks Lopez nii ütles. Erinevad arstid, mitte ainult meie meeskonna omad, ei ole Robertit veel selleks hooajaks maha kandnud,» lausus Morelli.

Taastumise nimel viis tundi päevas treeniv Kubica sai tõsised vigastusi veebruaris toimunud autoralli etapil Itaalias, kus ta oma Škodaga rajalt välja sõitis. Pärast avariid pidi poolakas kaks kuud haiglas veetma.

Morelli lisas, et Kubica on juba suuteline asju käes hoidma, kuid käelihased on peale nii pikka voodislebamist nõrgad. «Ta tuleb tagasi siis, kui tal on võistluskombinesoon seljas,» lõpetas Morelli.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles