Chelsea peab teismelise tähtmängija eest välja käima ulmelise summa

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar Brasiilia koondise treeningul.
Neymar Brasiilia koondise treeningul. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpallimeeskond on pikalt jahtinud Brasiilia uut tähtmängijat Neymari ning nüüd on klubile teada, et mehe eest tuleb maksta tema senisele tööandjale Santosele 41 miljonit Inglise naela (umbes 47 miljonit eurot).

Eelmisel suvel pakkus Chelsea praegu 19-aastase Neymari eest 32 miljonit naela (umbes 37 miljonit eurot), kuid see lükati tagasi.

«Eelmisel suvel tehti Santosele Chelsea poolt 32 miljoni naela suurune pakkumine, kuid praegu ei lahku ta vähema kui 41 miljoni naela eest,» avaldas mängija agent Wagner Ribeiro.

Kui Neymar ostetaksegi 41 miljoni naela eest, siis ta tõuseks läbi aegade suuremate üleminekute pingereas kuuendale kohale. Chelsea on varem vaid ühe mängija eest rohkem maksnud – talvel käidi Fernando Torrese eest välja 50 miljoni naela (umbes 58 miljonit eurot).

Lisaks 19-aastasele Neymarile püüab Chelsea meeskonda tuua veel värsket verd. Väidetavalt lüüakse sel nädalal käed 18-aastase Belgia koondise ründaja Romelu Lukakuga ning lisaks soovitakse meeskonda tuua 19-aastane belglasest poolkaitsja Kevin de Bruyne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles