Vaata, milliseid mängijaid jahivad Inglismaa suurklubid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: SCANPIX

Briti ajaleht The Telegraph tegi ülevaate mängijates, kes võivad sel suvel Premier League klubidega liituda. Samas pandi kirja ka võimaliku lahkujad.

Võimalikud muutused tänavu kuue esimese sekka jõudnud meeskondades.

Londoni Arsenal

Kes võivad meeskonnaga liituda? Gervinho, Wilian, Christopher Samba, Leighton Baines, Gary Cahill, Scott Parker, Mamadou Sakho, Karim Benzema.

Kes võivad lahkuda? Samir Nasri, Denilseon, Gael Clichy, Nicklas Bendtner, Emmanuel Eboue, Carlos Vela, Cesc Fabregas.

Londoni Chelsea

Kes võivad meeskonnaga liituda? Romelu Lukaku, Neymar, Luka Modric, Alexis Sanchez, Kevin de Bryne, Ante Vukusic, Gregory van der Wiel.

Kes võivad lahkuda? Jose Bosingwa, Nicolas Anelka, Paulo Ferreira, Jeffrey Bruma, Salomon Kalou.

Liverpool

Kes võivad meeskonnaga liituda? Jordan Henderson, Phil Jones, Connor Wickham, Jose Enrique, Doni, Sylvain Marveaux, Charlie Adam, Stewart Downing.

Kes võivad lahkuda? Joe Cole, Milan Jovanovic, Alberto Aquilani, Paul Konchesky, Christian Poulsen, David Ngog, Fabio Aurelio, Sotirios Kyrgiakos, Danny Wilson, Emiliano Insua, Philipp Degen, Nabil El Zhar.

Manchester City

Kes võivad meeskonnaga liituda? Alexis Sanchez, Marek Hamsik, Edinson Cavani, Ezequiel Lavezzi. Endale üritatakse meelitada ka Wesley Sneijderit ja Cesc Fabregast.

Kes võivad lahkuda? Wayne Bridge, Shaun Wright-Phillips, Shay Given, Emmanuel Adebayor, Roque Santa Cruz, Felipe Caicedo, Jo, Patrick Vieira.

Manchester United

Kes võivad meeskonnaga liituda? David de Gea, Ashley Young ning Wesley Sneijder või Luka Modric.

Kes võivad lahkuda? Tomasz Kuszczak, Wes Brown, Darron Gibson, John O’Shea, Jonny Evans, Gabriel Obertan, Nani.

Tottenham Hotspur

Kes võivad meeskonnaga liituda? Pablo Osvaldo, Leandro Damiao, Scott Parker. Praeguseks on juba sõlmitud leping Brad Friedeliga.

Kes võivad lahkuda? David Bentley, Robbie Keane, Sebastien Bassong, Wilson Palacios, Alan Hutton, Heurelho Gomes, Luka Modric.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles