Anderson sai Euroliigas platsile

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson
Merike Anderson Foto: www.fibaeurope.com
Riia TTT avas naiste korvpalli Euroliigas võiduarve, kui kolmapäeval alistati neljanda vooru mängus koduväljakul Brno naiskond Gambrinius 69:67.

Selle võiduga  sälitas Riia naiskond lootuse jõuda kokkuvõttes 16 parema hulka. Äärmiselt võrdsed olid kõik veerandajad, mis andsid tulemuseks 20:20, 18:15, 14:15 ja 17:17, vahendab basket.ee.

Riia TTT ridades sai taas väljakule ka Merike Anderson, kes kaheksa mänguminutiga skoori kasvatada ei jõudnud, visates mööda ainsa teelesaadetud kaugviske.

Andersoni kontosse jäi ka üks lauapall, üks viga ja üks pallikaotus. Võitjate parim oli valgevenelane Tatjana Troina 24 punktiga.

Eelmises voorus kodus Moskva AKSK 70:65 alistanud Gambrinusele oli see B-alagrupi tabelis kahe võidu kõrvale teiseks kaotuseks. Seni vaid Gambriniusele kaotanud AKSK alistas neljapäeval kodus 81:77 Soproni MKB Euroleasing naiskonna. Kolmandas neljanda vooru kohtumuses olid vastamisi kõik senised kohtumised kaotanud ESB Lille Metropole ja kolmest mängust kolme võitu omav Veneetsia Umana Reyer, kes sai tabelisse neljanda võidu tulemusega 81:63.

Esimesel etapil on 24 Euroliigas esinevat naiskonda jagatud nelja alagruppi. Selleks, et jätkata Euroteekonda tuleb kaheringilise põhiturniiri ehk 10 vooru järel jõuda alagrupis nelja parema naiskonna hulka.

Esimese ringi viimases voorus mängib TTT 12. novembril võõrsil ESB Lille Metropole naiskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles