LeBron James: ma ei kavatse nukrutsema jääda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James (paremal) ja Dwyane Wade.
LeBron James (paremal) ja Dwyane Wade. Foto: SCANPIX

Läinud öösel sai lõpu tänavuse korvpalliliiga NBA finaalseeria ning kaotajana pidi väljakult lahkuma Miami Heati meeskond eesotsas superstaaride Lebron Jamesi, Dwyane Wade ja Chris Boshiga.

Eelmisel liitusid James ja Bosh suurte lootustega Heatiga, et võita oma esimene meistritiitel, kuid esimesel hooajal jäi meestel eesmärk täitmata, kirjutab Chicago Tribune.

«Ma ei kavatse nukrutsema jääda. Ma tean, kui palju tööd me oleme meeskonnana ja ka individuaalselt teinud,» sõnas James. «See teeb mulle haiget ja ma saan enda peale vihaseks, kui ma ei suuda hästi mängida ja aidata meeskonnakaaslastel võita.»

Põhihooajal keskmiselt 26,7 punkti visanud James piirdus finaalseerias keskmiselt vaid 17,8 silmaga. Idakonverentsi veerandfinaalis sai James keskmiselt kirja 24,2 punkti, poolfinaalis 28,0 ja idakonverentsi finaalis 25,8 silma.

Kui Jamesilt on pikalt oodatud meistritiitlini jõudmist, siis praegu 26-aastane mees on seni piirdunud kahe kaotusega finaalseerias (2007. aastal jäi ta Cleveland Cavaliersi ridades alla San Antonio Spursile – toim).

Kui Jamesi võrreldatkse tihti ka Michael Jordaniga, siis kuuekordne NBA meister jõudsid esimese tiitlini 28-aastaselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles