Hispaania klubi jälgib Rain Veidemani

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman (palliga).
Rain Veideman (palliga). Foto: Margus Ansu

Eesti lootustandvamaid korvpallureid Rain Veideman käib U20 koondise treeneri Andres Sõbra juhendamisel jõusaalis ja harjutab ka iseseisvalt, silme ees siht jõuda Tartu Rockist järgmisele hüppelauale Hispaania esiliigasse.

Pärast kevadist Janari Jõesaare siirdumist Hispaania meistriliigatiimi CAI Zaragoza jälgib sealne mainekas agentuur You First Sports noori eestlasi tähelepanelikult ning on visanud silma peale Veidemanile, kelle vastu tuntakse huvi Hispaania tugevuselt teisest liigast, kirjutab Õhtuleht.

Euroopas on selle liiga maine kõrge. Sinna siirdus näiteks 2008. aastal Rocki üks tugitalasid Brian Cusworth, kes aasta hiljem teenis lepingu juba meistriliiga klubiga Manresa.

«Agentuuri fookuses on NBA, Euroliiga ja Hispaania meistriliiga perspektiiviga mängijad. Tagasiside Raini kohta on olnud igati positiivne,» ütles hispaanlastega tihedalt suhtlev Jõesaare ekstreener Toomas Annuk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles