Real Madrid vaevleb Juventuse needuse käes

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alessandro Del Piero.
Alessandro Del Piero. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas tegi Torino Juventus seda, millega nad juba aastate jooksul harjunud on – Hispaania kuninglik klubi Real Madrid alistati taas.



No ei saa, midagi pole teha. Hispaania valitsev jalgpallimeister Real Madrid ei suutnud ka sel hooajal Itaalia suurklubi Torino Juventust üle mängida.


Tänavuses alagrupivoorus kaotati alustuseks saapamaa tööstuslinnas 0:1 ning nüüd võtsid itaallased skalbi Püreneede uhkuse koduõuel – Alessandro Del Piero kaks väravat tõid Juventusele 2:0 võidu.


«Kõik meeskonnaliikmed on kaotuses süüdi,» märkis Reali poolkaitsja Guti. «Peame arenema nii rünnakul kui ka kaitses. Esinesime Juventuse vastu väga nigelalt. Laupäevases liigamängus peame ennast kokku võtma.»


Tõepoolest, Juventus on kujunenud Real Madridi komistuskiviks varemgi. Näiteks hooajal 2002/2003 lülitas Juventus Madridi uhkuse välja veerandfinaalis nagu ka aastatel 2004/2005. Lisaks on Real mänginud ka Hispaania liigas viimasel ajal üsna kahvatult. Viimases mängus saadi viigipunkt koduliigas alles 11. kohal asuva Almeria käest.


Hispaania suurklubi mängijad tunnistavad, et klubi vaevleb kriisis. Üks palluritest, kes sõna võttis, oli argentiinlasest kaitsja Gabriel Heinze.
«Oleme praegu väga s…s vormis, kuna me ei oska ennast õigesti häälestada,» vahendas goal.com Heinze sõnu.


Juventus, vastupidiselt Realile alustas kodust liigahooaega halvasti, kuid viimastes voorudes on nopitud vaid võite. Madridis kaks väravat löönud vanameistrit Del Pierot kui meeskonna liidrit kiidetakse tavani.


«Ma pole teist sellist inimest näinud, kes treeningutele niiviisi pühendub nagu Alessandro,» märkis itaallase agent Giovanni Boncore.  


Juventuse võiduga tekkis edasipääsu võimalus ka samasse alagruppi kuuluval Peterburi Zenitil, kes võitis võõrsil rumeenlaste BATE Borissovi 2:0. Madridi klubil on koos üheksa punkti, Venemaa omal aga neli – üks omavaheline kohtumine on veel pidamata.


«Jäin meeste esitusega väga rahule. Nüüd peame edasi võitlema alagrupist edasipääsu nimel,» märkis valitseva UEFA karikasarja võitja Zeniti peatreener Dick Advocaat. «Praegu on olemas kõik variandid meie kvalifitseerumiseks järgmisesse ringi.»

TABLOO


Aalborg – Villareal 2:2 (54. Curth, 81. Due – 41. Rossi, 75. Franco)
Celtic – Manchester United 1:1 (13. McDonald – 84. Giggs)
Fiorentina – Müncheni Bayern 1:1 (11. Mutu – 78. Borowski)
Lyon – Bukaresti Steua (44. Juninho, 89. Reveillere)
Arsenal – Fenerbahce
Kiievi Dünamo – FC Porto (21. Milevski – 69. Rolando, 90. Lucho Gonzalez)
BATE Borissov – Zenit 0:2 (34. Pogrebnjak, 90. Danny)
Real Madrid – Juventus 0:2 (17. 67. Del Piero)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles