Armstrong kohtus teda dopingukasutamises süüdistanud Hamiltoniga

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyler Hamilton (vasakul) ja Lance Armstrong.
Tyler Hamilton (vasakul) ja Lance Armstrong. Foto: SCANPIX

Seitsmekordse Tour de France'i võitja Lance Armstrongi dopingukasutamises süüdistanud Tyler Hamiltoni advokaat Chris Manderson ütles uudisteportaalile ESPN, et tema klient kohtus nädalavahetusel Armstrongiga.

Armstrong ja Hamilton kohtusid Aspenis ühes restoranis ning Mandersoni sõnul olevat Armstrong Hamiltoni suunas pilkavaid kommentaare teinud ning agressiivselt käitunud. Samas märkis restorani omanik, kes on ühtlasi Armstrongi tuttav, et kohtumine ei kujutanud endast midagi erilist.

Mandersoni meelest ei tohtinuks Armstrong aga Hamiltoniga kohtuda, kuna föderaalagendid alles uurivad Armstrongi seotust dopinguga.

«Armstrong on võimalik süüdlane ning Hamilton võimalik tunnistaja. Kui nad kohtusid ning eriti, kui Armstrong agressiivselt käitus, peame meie kui advokaadid võime teatama. Mida nad selle infoga teevad, me ei tea,» sõnas Manderson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles