Clijsters võib Wimbledonist eemale jääda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Clijsters
Kim Clijsters Foto: SCANPIX

Endine maailma esireket Kim Clijsters tunnistas, et võib vigastuse tõttu tänavusest Wimbledoni suure slämmi tenniseturniirist eemale jääda.

Praegu maailma edetabelis teisel kohal paiknev Clijsters sai eile Hollandis Den Boschis 220 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril üllatuskaotuse – esimesena asetatud Clijsters pidi tunnistama läbi kvalifikatsiooni põhitabelisse pääsenud itaallanna Romina Oprandi (WTA 82.) 7:6 (5), 6:3 paremust.

Üsna mängu alguses tegi Clijsters taas liiga oma pahkluule, mäletatavasti ei saanud ta pahkluuvigastuse tõttu kaks kuud mängida ja naasis Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel.

Pärast eilset mängu tunnistas Clijsters, et järgmisel esmaspäeval algaval Wimbledoni turniiril osalemine pole sugugi kindel. «Sõltub, mis mulle haiglast öeldakse,» sõnas Clijsters pressikonverentsil. «Tegin liiga samale pahkluule, mis mul juba enne vigastatud oli. Libisesin esimeses setis ja see hakkas valutama. Võtsin valuvaigistit, aga see ei aidanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles