Kanepil on Wimbledonis 17. asetus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Aasta kolmanda suure slämmi tenniseturniiri Wimbledoni korraldajad avalikustasid täna esmaspäeval algava turniiri asetatud mängijad.

Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 17.) sai algselt tänavuseks turniiriks 18. paigutuse, ent kuna edetabeli teine number Kim Clijsters teatas, et jääb vigastuse tõttu turniirilt eemale, omab Kanepi 17. asetust..

Naiste puhul pandi asetused paika vastavalt maailma edetabelile, kuid kahe erandiga – oma edetabelikohast kõrgema paigutuse said õed Serena ja Venus Williams. Vigastuste tõttu pikka aega võistlustest eemal olnud ja sel nädalal tuurile naasnud õed on Wimbledonis väga edukad olnud – Serena Williams on seal võidutsenud neljal ja Venus Williams viiel korral.

Edetabelis 26. kohale langenud Serena Williams sai 7. ning 33. reale kukkunud Venus Williams 23. asetuse.

Kõrgeima paigutusega on maailma esireket Caroline Wozniacki.

Meeste seas aga võeti maailma edetabel ja arvestati juurde ka eelmise 12 kuu tulemusi muruväljakutel, kuid eesotsas see suurt midagi ei muutnud – esimesena on asetatud maailma esireket Rafael Nadal, talle järgnevad Novak Djokovic, Roger Federer ja kodupubliku suurlootus Andy Murray.

Tervet nimekirja asetatud mängijatest saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles