Vihm lükkas Zoppi mängu homsesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: Liis Treimann

Jürgen Zopp (ATP 202.) pidi täna  Wimbledoni tenniseturniiri kvalifikatsiooni 3. ringis mängima sakslase Andreas Beckiga, paraku teatasid korraldajad, et vihma tõttu täna rohkem matše ei peeta.

Tänane mängupäev pidi algama Eesti aja järgi kell 13, kuid esimesed mängijad pääsesid väljakule umbes 17.30, sedagi viieks minutiks, sest siis hakkas taas vihma sadama. Uuesti tehti mängudega algust pisut enne seitset, kuid tund aega hiljem hakkas taas sadama ja kuna prognoos selginemist ei lubanud, võeti vastu otsus tänane päev lõpetada.

Kvalifikatsiooni otsustava ringi mängudega jätkatakse homme,  Zopp ja Beck alustavad mängimist Eesti aja järgi kell 12.30. Samas lubatakse ka homseks vihmast ilma.

Zopp on maailma edetabelis 155. kohal paikneva Beckiga tänavu kahel korral vastamisi olnud ja mõlemas mängus kaotuse vastu võtma pidanud. Need matšid peeti aga kõvakattega väljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles