Tartu Rock loobus algavaks hooajaks eurosarjast

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati üle-eelmisel hooajal EuroChallenge'i sarjas osalenud Tartu meeskond piirdus toona alagrupis ühe võiduga.
Viimati üle-eelmisel hooajal EuroChallenge'i sarjas osalenud Tartu meeskond piirdus toona alagrupis ühe võiduga. Foto: Margus Ansu / Postimees

Kuigi Tartu Rocki korvpallimeeskond registreeris end tähtaegselt FIBA EuroChallenge sarja, otsustas klubi juhtkond, et tuleval hooajal Euroopa tugevuselt kolmandas võistlussarjas siiski ei osaleta.

 

«Mänguliselt on see kindlasti hea võimalus ja suurendab nii meie meeskonna kui kogu Eesti korvpalligeograafiat, kuid paraku peab seejuures arvestama ka majanduslikke argumente. Sarjas osalevate meeskondade päritolumaad ei ole meie praeguste toetajate sihtturg. Samuti ei ole see väljund toonud meile täiendavaid toetajaid ega tõstnud märgatavalt publikuhuvi,» ütles Tartu Ülikooli spordiklubi korvpallidivisjoni juht Andres Ottender. «Sellest hoolimata ei tee me järeleandmisi meeskonna komplekteerimisel ja taseme hoidmisel – endiselt on peamiseks sihiks Balti liiga Final Four ja Eesti meistritiitel.»

Eurosarjast loobumine on vaid ühte hooaega puudutav otsus ja klubi soovib sarjaga taas liituda. Tulevastel hooaegadel on FIBAst saadud info põhjal oodata mõningaid muudatusi eurosarjade struktuuris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles