Sander Puri - vutikoondise kotitassijast üheks staažikamaks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri
Sander Puri Foto: korona-kielce.pl

Eesti jalgpallikoondises on Sander Puri viimastel aastatel kuulunud pesamunade sekka ning seega on tihtipeale tema ülesandeks jäänud ka meeskonna varustuse tassimine. Lõuna-Ameerika turneel on Puri oma 31 koondisemänguga Dmitri Kruglovi järel selles arvestuses teine mees.

«Tavaliselt tassin mina koondisemängudel kotte, kuid sel korral olen mina selles järjekorras üks viimaseid,» muigas 23-aastane Puri eile enne väljalendu.

Kui poolkaitses on meil välja panna kaks meest (Kruglov ja Puri – toim), kellel on olemas korralik koondisemängude pagas, siis ründeliinis puuduvad sellised kogemused sootuks.

Lõuna-Ameerikasse sõitsid ründajatest Henri Anier, Albert Prosa ja Joonas Tamm – kolme peale pole nad seni kirja saadud ühtegi ametlikku maavõistlusmängu. Teatavasti osalesid Anier ja Prosa sõprusmängus Baskimaaga, kuid ametliku matšina see kirja ei läinud.

«Muidugi on hea meel, et peatreener koondisesse kutsus. Ei usu, et keegi poolkõvaga mängima läheks. Selline variant mängiti kätte ning on võimalus teha debüüt väga kõrgel tasemel vastase vastu,» rõõmustas FC Flora ridadesse kuuluv Anier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles