Esireket Wozniacki viskas taas pressikonverentsil nalja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki Foto: SCANPIX

 Homme algava Wimbledoni suure slämmi tenniseturniiri eel oli eile kavas meediapäev, kus soosikute hulka kuuluvad mängijad järjepanu pressikonverentse andsid.

Kuna vihm ei võimaldanud tal väljas treenida, otsustas naiste maailma esireket Caroline Wozniacki planeeritust kauemaks pressikeskusesse jääda ja natuke ajakirjanikke lõbustada. Nimelt võttis Wozniacki osa meeste edetabelis teisel kohal paikneva Novak Djokovici pressikonverentsist, esitledes end ajakirjanikuna, vahendab Reuters.

Monte Carlos elav Wozniacki sõnas, et töötab Monaco ajalehes, mis asub Printsess Grace’i avenüül, ja alustas küsitlemist, meenutades Djokovici 43-mängulist võiduseeriat, mis katkes Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste poolfinaalis. «Sul oli ühemänguline kaotusseeria, mida sa kavatsed teha, et seda muuta?» uuris ta.

«Teate, mis? Püüan vaadata, kuidas käituvad mõned naistennisistid, kes on väga stabiilselt mänginud, näiteks Caroline Wozniacki. Ma ei tea, kas olete temast kuulnud,» vastas Djokovic. «Ta on nii palju võitnud. Püüan vaadata mõnda tema mängu ja ehk õnnestub mul siis see ühemänguline kaotusseeria lõpetada ning uuesti joonele jõuda.»

Järgmisena uuris itsitav Wozniacki, kes on Djokovici lemmik naistennisistide seas. «Peame seda saladuses hoidma, aga tegelikult ma just ütlesin tema nime,» sõnas Djokovic. «Tegelikult on ta ka mu naaber ja ta elab samal tänaval, kust teie pärit olete. Aeg-ajalt saame temaga rannas kokku, joome kohvi, lõunatame või käime jooksmas.»

Ilmselt oleksid nad mõlemad intervjuud jätkanud, kuid Wozniacki juurde tuli Naiste Profitennise Liidu (WTA) pressiesindaja, kes sosistas talle midagi kõrva, mille peale Wozniacki teatas: «Kahjuks ei saa ma enam rääkida, mind kutsutakse ära.»

Wozniacki naljatles pressikonverentsidel ka tänavuste Austraalia lahtiste meistrivõistluste ajal – ühel päeval palus ta luba ise pressikonverentsi alustada, selgitades, et kuna temalt küsitakse kogu aeg ühesuguseid igavaid küsimusi, säästab ta neid küsimisevaevast ja vastab kohe neile ära, järgmisel korral aga rääkis ta, kuidas teda hotelli lähedal ründas kängurubeebi. Hiljem tunnistas ta, et mõtles loo kängururünnakust välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles