Williams vigastusest: see on sama müstiline kui Loch Nessi koletis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams pressikonverentsil
Serena Williams pressikonverentsil Foto: SCANPIX

Endine naiste tennise maailma esireket Serena Williams tunnistas, et pole siiani täpselt aru saanud, kuidas ta mullu suvel oma jalga vigastas.

Mäletatavasti võitis Williams mullu Wimbledonis oma karjääri 13. suure slämmi turniiri ning sõitis pärast seda Münchenisse, kus restoraniskäik kujunes õudusunenäoks – restoranist väljudes astus ta katkise klaasi peale ja sai nii tõsiselt vigastada, et tema jalale tehti pärast kaks operatsiooni.

«Hakkasime lahkuma, kui äkki tundsin midagi,» meenutas Williams Eastbourne’i turniiri pressikonverentsil. «Treener vaatas maha ja nägi suurt vereloiku. Kaotasin nii palju verd, et minestasin. Mõlemad jalad vajasid õmblusi – üht õmmeldi pealt, teist alt.»

Jalavigastuse ning teiste terviseprobleemide tõttu oli Williams ligi aasta tenniseväljakutelt eemal.

Eilsel Wimbledoni eelsel meediapäeval tunnistas Williams, et ta ei saa isegi aru, kuidas ta Hamburgis oma jalga vigastas. «Ma ei tea siiani, mis täpselt juhtus,» sõnas ta. «Ilmselt midagi kukkus. See [vigastus] on sama müstiline kui Loch Nessi koletis. Ma pole suutnud seda veel lahendada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles