Brittide lootus Murray pääses avaringis kerge ehmatusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray
Andy Murray Foto: SCANPIX

Kodupubliku suur lootus Andy Murray kaotas brittide ehmatuseks Wimbledoni suure slämmi tenniseturniiri avaringis esimese seti, ent pani siis oma paremuse maksma.

Turniiril neljandana asetatud Murray alistas 4:6, 6:3, 6:0, 6:0 hispaanlase David Gimeno-Traveri (ATP 59.).

Tasavägist mängu jagus kuni teise seti keskpaigani, kui kohtumine oli 3:3 viigis, siis muutis Murray taktikat ja hispaanlase mäng lagunes täielikult ning Murray võitis 15 geimi järjest.

Murray õlul on taas suured lootused – viimati suutis Briti mees Wimbledoni võita 75 aastat tagasi, kui sellega sai hakkama Fred Perry. Viimastel nädalatel on juba mitmed tenniseeksperdid ja endised mängijad ennustanud, et just tänavusel Wimbledonil võib Murray võita oma karjääri esimese suure slämmi tiitli.

Murrayl on seekordsel turniiril ka omanäoline reketikott – nimelt valis tema reketisponsor Head Murray Facebooki fännilehelt välja mõned toetuslaused ja trükkis need tema kotile. Näiteks on seal kirjas «Tee ajalugu» ja «Usu endasse ja ära anna kunagi alla». Pilti sellest kotist saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles