Kanepi alistanud Errani: mängisin targalt ja julgelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sara Errani
Sara Errani Foto: SCANPIX

Mullu Wimbledoni suure slämmi tenniseturniiril veerandfinaali jõudnud Eesti esireketi Kaia Kanepi laeks tänavusel turniiril jäi avaring, kus tal tuli tunnistada itaallanna Sara Errani paremust.

Maailma edetabelis 34. real paiknev Errani sai Kanepist (WTA 17.) jagu 6:1, 6:4.

Ei Kanepi ega tema treener Silver Karjus soovinud eile Eesti ajakirjanikele kommentaare anda, küll aga rääkis kodumaa meediaga Errani.

«Olen juba kolm nädalat Inglismaal olnud ja seetõttu muruväljakuga ära harjunud,» sõnas Errani. «Vastane oli 17. asetusega ja Wimbledoni veerandfinalist, seega kindlasti oli tema favoriit, aga ma mängisin targalt ja julgelt.»

«Eriti teises setis, kui kaotasin pika seitsmenda geimi, kuigi mul oli kolm-neli murdevõimalust,» jätkas teises setis 3:1 juhtinud, kuid siis 3:4 kaotusseisu jäänud Errani. «Ta tuli küll kaotusseisust välja, aga ma jätkasin hästi servimist ja suutsin võita.»

Kanepit ootab nüüd ka ees langus maailma edetabelis, kuna mullu teenis ta 560 punkti, nüüd aga piirdus viiega. Sõltub küll ka konkurentide tulemustest, ent Kanepi võib kukkuda kümmekond kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles