Inter tegi Capellole ahvatleva pakkumise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Capello.
Fabio Capello. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise peatreeneri Fabio Capello poeg avaldas, et tema isa pidas läbirääkimisi Itaalia jalgpalliklubi Milano Interiga.

Pierfilippo Capello sõnul kavatseb tema isa aga Inglismaale lojaalseks jääda ja oma lepingu lõppemiseni Inglismaa koondise eesotsas püsida, vahendab The Sun.

Pierfilippo Capello tegutseb oma isa agendi ja advokaadina.

Väidetavalt pakub Inter 65-aastasele endisele AC Milani peatreenerile Capellole kolmeaastast lepingut, millega itaallane teeniks 20 miljonit naelsterlingit ehk umbes 22,6 miljonit eurot.

Inglismaa peatreenerina teenib Capello aastas kuus miljonit naelsterlingit ehk ligi 6,8 miljonit eurot.

«See oli väga atraktiivne ja konkreetne pakkumine,» rääkis anonüümseks jääda soovinud allikas The Sunile. «See oli väga ahvatlev, aga Capello otsustas lepingu lõppemiseni siiski Inglismaale jääda. Võib-olla teeb Inter talle aasta pärast uue pakkumise.»

«Meiega pole Interist keegi ühendust võtnud, oleme veendunud, et Fabio jääb meie juurde,» vastati The Sunile Inglismaa jalgpalliliidust.

Capello leping inglastega lõpeb pärast 2012. aasta EM-finaalturniiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles