Tiimi boss: õnn ei mänginud Korjuse võidus suurt rolli

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Erakogu

Vormel Renault Eurocup 3.5 sarja tiimi Tech 1 boss Simon Abadie tunnustas Nürburgringi teises sõidus võidu noppinud Kevin Korjust ja lükkas ümber arvamuse nagu eestlase võidu taga olnuks ainult puhas õnn.

Mäletatavasti tegi Korjus esimeses kurvis spinni ja langes võistlejaterivi lõppu, kuid varajane boksipeatus ja kahe konkurendi kokkupõrkest tingitud turvaauto rajaletulek aitasid Korjuse uskmatuna tundunud võiduni.

«Otsustasime Kevini varakult boksi võtta, et ta saaks heade rehvidega teha kiireid ringe. Siis oli meil veidi õnne, et turvaauto rajale tuli, kuna teised polnud boksis käinud,» sõnas Abadie, kuid kinnitas, et ilma eestlase suurepärase tööta poleks ta poodiumi kõrgeimale astmele tõusnud. «Kevin tegi kõik selleks, et võita. Ta pidi esmalt mitmest aeglasemast vormelist mööduma ja seda ta tegi. Siis pidi ta liidritega vahet kärpima, mida ta samuti tegi. Õnn ei mänginud tema võidus suurt rolli. Ta võitis tänu suurepärasele sõidule.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles