Kangert: meistrisärk peab jääma profi selga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: Astana

Homme Kuressaares peetavad jalgratta maanteesõidu Eesti meistrivõistlused meeste grupisõidus tõotavad kujuneda tõeliseks loteriiks – võimalikke võitjaid on rohkem kui ühel käel sõrmi.

Meistrisärgi soosikuteks on Postimehe hinnangul Rein Taaramäe (Cofidis), Mart Ojavee ja Jaan Kirsipuu (Champion System), Tanel Kangert (Astana), Rene Mandri (Endura Racing) ning Gert Jõeäär (CFC). 190 km distants on täiesti sile, kuid olulist rolli võivad mängida ilmastikuolud. Homme päevaks lubatakse sooja 15-16 kraadi ja tuul puhub 9 m/s.

Grupifiniši korral on selges eelisseisundis Kirsipuu ja Ojavee, asjatundjate sõnul ei suuda ükski stardis olijatest – isegi mitte Taaramäe – niivõrd kergel võistlusmaal puhta jõuga üksinda eest ära sõita.

Pühapäeval Šveitsi velotuuri lõpetanud ja täna hilisõhtul Kuressaarde jõudnud Kangerti sõnul on temal ja Taaramäel võidulootust keerulise ilma korral. «Võimaluste puudumisel poleks ma hakanud nii pikka reisi ette võtmagi,» ütles Kangert. «Mina olen huvitatud, et meistrisärk jääb profiratturi selga. Mul endal on Šveitsi tuur veel jalgades ja tunne pole kõige värskem.»

Head lugejad, palun avaldage arvamust, kellel on teie meelest suurimad võiduvõimalused!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles