Galerii: USA tennisist üllatas taas pöörase kostüümiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bethanie Mattek-Sands
Bethanie Mattek-Sands Foto: SCANPIX

Wimbledoni suure slämmi tenniseturniiril 30. asetatud ameeriklanna Bethanie Mattek-Sands (WTA 31.) on tuntud oma pööraste kostüümide tõttu ning kuigi Wimbledon on tennisemaailma konservatiivseim turniir, kus tingimata tuleb valgeid riideid kanda, leidis Mattek-Sands võimaluse ka seal üllatada.

Wimbledoni eelsel peol poplaulja Lady Gaga isikliku disaineri Alex Noble’i tehtud tennisepallidest erkkollast kleiti kandnud Mattek-Sands tõmbas täna tähelepanu juba enne väljakule jõudmist, kandes ilmselt samuti Noble’i disainitud valget jakki, mida kaunistasid valgeks värvitud tennisepallid ning pikad valged narmad.

Väljakule astus 26-aastane Mattek-Sands valges seelikus ning ühe varrukaga pluusis, näidates oma värvilist tätoveeringut. Lisaks oli Mattek-Sands jäänud truuks juba oma firmamärkideks kujunenud valgetele põlvikutele ning taas oli ameeriklanna enda silme alla tõmmanud Ameerika jalgpallist tuntud mustad triibud.

Paraku tuli Mattek-Sandsil avaringis tunnistada 20-aastase jaapanlanna Misaki Doi (WTA 133.) 6:4, 5:7, 7:5 paremust.

Kuidas teile Mattek-Sandsi stiil meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles