Tiitlikaitsja Nadal jõudis kindlalt 3. ringi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal
Rafael Nadal Foto: SCANPIX

Meeste tennise maailma esireket Rafael Nadal jõudis Wimbledoni suure slämmi tenniseturniiril kindlalt 3. ringi.

Tänases 2. ringi kohtumises alistas tiitlikaitsja Nadal pisut kauem kui kaks tundi kestnud mängus 6:3, 6:2, 6:4 ameeriklase Ryan Sweetingu (ATP 69.).

Järgmisena läheb Nadal vastamisi korraldajatelt saadud vabapääsmega põhiturniirile koha teeninud Luksemburgi tennisisti Gilles Mülleriga (ATP 92.), kes sai loobumisvõidu 31. asetatud noorelt Kanada esindajalt Milos Raonicilt (ATP 25.). Raonic küll juhtis kohtumist 3:2, kuid kuna ta vigastas jalga, ei suutnud ta mängimist jätkata.

Nadal peab ka tänavu Wimbledonis võidutsema ja lootma, et edetabeli teine number Novak Djokovic finaali ei jõua, vastasel juhul tõuseb juuli alguses uueks maailma esireketiks Djokovic.

Settigi loovutamata jõudis 3. ringi ka brittide lootus, turniiril 4. asetatud Andy Murray, kes alistas 6:3, 6:3, 7:5 sakslase Tobias Kamke (ATP 83.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles