Hamilton: ülbust ei tohiks enesekindlusega segamini ajada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaasmaalased Lewis Hamilton ning Jenson Button.
Kaasmaalased Lewis Hamilton ning Jenson Button. Foto: AP / Scanpix

23-aastane Lewis Hamilton avaldas Sunday Mirrorile, et teda kurvastab see, et inimestel on temast vale mulje jäänud ning ta üritab teha kõik, et nende arvamust muuta.

«Olen veel noor ja loodetavasti jään veel pikaks ajaks võidu sõitma. Teen kõik, et nende arvamust muuta ja näidata neile, et olen normaalne inimene õigete väärtushinnangute ning moraaliga,» avaldas Hamilton, kelle sõnul ei tohiks enesekindlust ülbusega segamini ajada. «On inimesi, kes väljendavad end paremini kui teised. Mõned on vaiksemad. See lihtsalt on nii.»

 

Paljude arvates pole Hamilton inglaste südamesse jõudnud ka sellepärast, et ta aasta tagasi oma elukohta vahetas. «Inglismaa on alati mu kodu. Ma armastan oma inimesi, ma armastan nende tuge ja ma armastan seda riiki. Aga ma olen õnnelik seal, kus ma elan, » lisas Genfi järve ääres elav inglane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles