Arsenal on valmis Fabregase Barcelonale müüma

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas.
Cesc Fabregas. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpallimeeskond on väidetavalt valmis müüma oma tähtmängija Cesc Fabregase FC Barcelonale.

Arsenali fännidel on sel suvel ees ootamas kindlasti ärevad päevad, kuna klubist võib lahkuda ka teine oluline lüli Samir Nasri, kirjutab Metro.

Kuna Nasril saab järgmisel aastal klubiga leping läbi ja uut kontrahti pole ta veel allkirjastanud, siis tuleb mängumees sel suvel tõenäoliselt rahaks teha, kuna muidu lahkuks ta järgmisel suvel juba tasuta.

Väidetavalt üritabki Arsenali peatreener Arsene Wenger võtta kehvast olukorrast välja parima. Nimelt olevat ta otsustanud Fabregase Barcelonale müüa, et Arsenal saaks pakkuda Nasrile senisest paremat lepingut.

Sunday Mirrori andmetel on Arsenal valmis Fabregasest loobuma 35 miljoni euro eest. Seni on Barcelona teinud poolkaitsja eest 31 miljoni euro suuruse pakkumise, kuid see lükati tagasi.

Samas aitaks Fabregase müümine pakkuda paremaid lepinguid ka noortele ja andekatele Aaron Ramsey’le ja Jack Wilshere’ile.

Lisaks soovib Arsenal sel suvel rahaks teha Nicklas Bendtneri, Emmanuel Ebouse ja Denilsoni. Klubiga on samal ajal tõenäoliselt liitumas Velez Sarsfieldi poolkaitsja Ricardo Alvarez ja Lille’i ründaja Gervinho. Alvarez on Briti meedias juba ristitud «uueks Fabregaseks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles