Murray ema on poja seksikast konkurendist sisse võetud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Feliciano Lopez
Feliciano Lopez Foto: SCANPIX

Briti tennisisti Andy Murray ema Judy on endale Wimbledoni suure slämmi turniirilt leidnud uue silmarõõmu – poja konkurendi, hispaanlase Feliciano Lopezi, kellele ta on hüüdnimeks pannud Deliciano.

50-aastane Judy Murray on 29-aastase pikajuukselise Lopezi kohta oma Twitteri kontole kirjutanud üsna seksuaalseid ja flirtivaid postitusi, vahendab Daily Mail.

Näiteks kirjutas ta: «Oooooooh Deliciano, näed hea välja. Nagu alati.» ning «Homme on Wimbledonis Felifest. Kaks korda ühe päeva jooksul. Seda on palju. Liiga palju.»

Seepeale vastas Lopez: «Siis see peaks äkki hoopis Delifest olema hahaha», millele Judy Murray omakorda vastas: «Vahet pole, mis see on, ma vajan vaaliumit.»

Andy Murray on aga Lopezi hea sõber ja ta pole oma ema käitumisest just vaimustuses. «On aeg see jura lõpetada,» pahandas Murray, kes võib veerandfinaalis just Lopeziga vastamisi minna, seda juhul kui mõlemad oma 4. ringi mängud võidavad. «See on nii vastik, et ma tahaks oksendada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles