Nadali vigastus osutus kardetust kergemaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal
Rafael Nadal Foto: SCANPIX

Tiitlikaitsja Rafael Nadal käis täna hommikul arsti juures ning võis seejärel kergemalt hingata – kui eile õhtul muretses maailma esireket, et peab ehk jalavigastuse tõttu Wimbledoni suure slämmi tenniseturniiri pooleli jätma, siis arstid kinnitasid, et midagi tõsist pole ning ta võib mängimist jätkata.

Nadal vigastas vasakut jalga eilses neljanda ringi mängus argentiinlase Juan Martin del Potro vastu, kuid suutis jalavalule vaatamata mängu 7:6 (6), 3:6, 7:6 (4), 6:4 võita ning veerandfinaali jõuda.

Esimese seti lõpus oli Nadal sunnitud kasutama meditsiinilist vaheaega, pärast umbes kümneminutilist pausi jätkas ta mängimist, kuid tunnistas pressikonverentsil, et pole kindel, kas saab turniiri jätkata.

Eile hilisõhtul tehti jalale magnetuuring, mis näitas, et midagi tõsist pole ning arstid lubasid hispaanlasel väljakule naasta, vahendab Reuters.

Veerandfinaalis läheb Nadal homme vastamisi 10. asetatud ameeriklase Mardy Fishiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles