Pareiko on tõstnud Eesti väravavahid Poolas hinda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko
Sergei Pareiko Foto: Toomas Huik


Talvel siirdus Eesti jalgpallikoondise väravavaht Sergei Pareiko Poola klubisse Krakowi Wisla. Tundub, et tema head mängud võivad sealsesse liigasse tee avada ka teistele siinsetele palluritele.



Ekstraklasa.pl on kirjutanud, et Wroclawi Slaski meeskond tunneb huvi Eesti koondise puurilukkude Pavel Londaku ja Artur Kotenko vastu.

Lõppenud hooajal saavutas Slask Poola liigas teise koha. Kuldmedalid riputati teatavasti kaela Wislale. Pareiko tõusis mäletatavasti kohe Krakowi klubi esikindaks ning pälvis palju kiidusõnu, tundub, et see tuleb kasuks ka teistele Eesti koondislastele.

«Seni on olnud kõik ainult juttude tasandil ja täiesti huvitatud pole keegi olnud. Minu agent räägib mõnede klubidega,» sõnas Londak, kes lõppenud poolaastal seisis Türgi klubi Bucaspori väravas ja keda seob Norra klubi Bodö/Glimtiga veel ühe ja poole aasta pikkune leping.

Samal ajal tundub Eesti koondislaste siirdumine Slaski pigem ebatõenäoline, kuna nende senine esiväravavaht slovakk Marian Kelemen sõlmis sel nädalal klubiga uue kolme aasta pikkuse lepingu.
«Juuli keskel lähen praeguse seisuga Norrasse, kuid olen ka neile öelnud, et tahan lahkuda. Kõige rohkem otsib minu agent mulle klubi Türgis, kuid tal on suur firma, mis tegutseb veel näiteks Serbias, Rootsis ja Saksamaal,» lisas Londak.

Uut tööandjat peavad Eesti koondislastest otsima Dmitri Kruglov ja Andrei Sidorenkov, kes ei jätka kindlasti oma senistes koduklubides, vastavalt siis Bakuu Interis ja Sönder­jyskE’s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles